Moedertaal in NT2

De app gebruiken

U kunt de app vinden door hier te klikken of door zelf te surfen naar moedint2.nl. Op dit moment is de app niet te vinden in de App Store of de Google Play Store. Dat klopt: in de huidige vorm is het namelijk een webapp, een soort website die eruit ziet als een app. We hebben hier bewust voor gekozen omdat een downloadbare app verschillende versies vereist om hem geschikt te maken voor de App Store en de Google Play Store, wat twee keer zo veel werk, tijd en budget zou kosten. Dat is op dit moment niet haalbaar. We streven ernaar om uiteindelijk van de webapp een ‘downloadbare’ app te maken, die ook zonder internetverbinding te gebruiken is.

De webapp is bereikbaar via de browser op uw mobiele telefoon, laptop of computer (let op: de webapp werkt niet in Internet Explorer; gebruik de webapp daarom in een andere browser). We raden u aan om de webapp zo veel mogelijk te gebruiken op mobiele apparaten, aangezien de opmaak daar specifiek op is afgestemd.

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en feedback. We willen u daarom vragen dit feedbackformulier online in te vullen. We hebben het meest aan uw ervaringen als u de webapp op een mobiel toestel gebruikt, maar alle feedback is welkom. Als de webapp niet (goed) werkt of als u een vraag of suggestie hebt, kunt u bovendien altijd contact opnemen met Sterre Leufkens (s.c.leufkens[at]uu.nl). Alvast hartelijk dank voor uw interesse en hulp!